Hoe werkt een EMB bloedtest?

Tijdens je eerste consult neem ik bloed bij je af door middel van een prik in je vinger. Er zijn maar een paar druppels nodig voor het onderzoek. Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium, waar het wordt onderzocht. De uitslag wordt na ongeveer drie weken naar mij toegestuurd. Aan de hand van de uitslag en mijn kennis als orthomoleculair therapeut kan ik een persoonlijk adviesplan voor je uitwerken. De uitslag en het uitgewerkte plan bespreken we in het tweede consult. 

Met het persoonlijke adviesplan wat ik voor je heb uitgewerkt kun je aan de slag om je weer fit en gezond te voelen. 

Ik krijg ontzettend veel informatie uit de EMB bloedtest. Zo is daaruit op te maken welke tekorten je hebt, waar je gevoelig voor bent en waar bepaalde klachten die je hebt, vandaan komen. Soms heb je ook klachten die zo normaal voor je zijn geworden, dat je ze vergeet te melden tijdens het intake consult. De EMB bloedtest laat zoveel zien dat ik, ondanks dat jij niet alles kunt vertellen, ik toch een compleet beeld krijg. 

Heb je geen klachten? Je kunt de EMB bloedtest ook af laten nemen om je lichaam eens te checken op tekorten of gevoeligheden die je zelf niet merkt of herkent. 

Waar kan allemaal op getest worden?

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

De energetische verstoringen die gemeten kunnen worden: