Het jaar 2020 zal niemand vergeten door het nieuwe COVID-19 virus, waardoor vele slachtoffers zijn gevallen. Ook hebben mensen klachten gekregen die lang kunnen blijven hangen en het dagelijks leven moeilijk maken. Iedereen kan besmet raken door het virus, dat hebben we niet in de hand, maar wat we wel kunnen doen is letten op onze gezondheid. Er is inmiddels al veel onderzocht en daaruit blijkt dat mensen met een onderliggende ziekte zoals; Auto-immuniteit, overgewicht, diabetes, nierziektes, hart- en vaatziekte, hoge bloeddruk, voedingstekorten, stress. Daarnaast hebben ouderen risico op bepaalde tekorten aan vitamines en een hogere kans op ernstige gevolgen van het virus. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor COVID-19, maar voor elk virus.

Zo is uit onderzoeken gebleken dat onder andere vitamine C en zink, vitamine K en D tekort veel gezien wordt bij corona patiënten.

Wil jij weten hoe het met jouw gezondheid is en wat je er aan zou kunnen verbeteren? Doe dan de EMB test en kom erachter wat jouw lichaam extra nodig heeft om zo gezond mogelijk te blijven.